Search

Za upad na londonski Tjedan mode više vam nije potrebna veza iz visokog društva

Za upad na londonski Tjedan mode više vam nije potrebna veza iz visokog društva

Sjajna vijest za sve zaljubljenike u modu!

Tekst: F.Š.


Image: IMaxTree,
Instagram

Ženski modni tjedni tradicionalno su rezervirani za rujan i veljaču svake godine, a svi modni entuzijasti već sada s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu. Promatranje ekskluzivnih kolekcija iz prvog reda uvijek je bio luksuz rezerviran samo za modne insajdere, no izgleda da je takvom konceptu došao kraj. Naime, Britansko modno vijeće (British Fashion Council), neprofitna organizacija koja se bavi jačanjem britanske mode u globalnoj ekonomiji, najavila je kako londonski Tjedan mode otvara svoja vrata široj publici i to na način da će odsad karte za prve redove modnih revija biti moguće i kupiti.

Kako ističu iz Britanskog modnog vijeća, cilj je ovim potezom inspirirati mlade te približiti modu "smrtnicima" i pokazati im na koji način funkcionira nikad dosadna modna industrija. Također, s obzirom na to da im je jačanje britanske mode primarni zadatak, Britansko modne vijeće ovim potezom želi spojiti one koji traže karijeru u modi s onima koji im tako nešto mogu omogućiti.

Londonski Tjedan mode

Ulaznice možete nabaviti već sada na stranici Seetickets.com, a cijene se kreću oko 1100 kuna (170 američkih dolara) za standardnu ulaznicu, dok će vas prvi red stajati oko dvije tisuće kuna (300 američkih dolara). Ulaznice su dostupne i u Hrvatskoj, a možete ih nabaviti za ukupno šest revija koje se prikazuju 13. i 14. rujna. Imena dizajnera još uvijek nisu otkrivena, no poznato je kako će revije biti podijeljene u tri tematske cjeline: održivost, jednakost i raznolikost te zajedništvo.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više