Traži

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita

U draguljarnici Malalan

Tekst: BURO.


Fotografija: John Pavlish

Riječ je o talijanskom brendu Pasquale Bruni s tradicijom dugom 50 godina. Ovaj brend nakita jedan je od najpoznatijih u Italiji, a iznimno se ponose time što se i dalje radi o obiteljskom biznisu - uz Pasqualea, po kojem brend nosi ime, nakit dizajnira i izrađuje njegova kći Eugenii Bruni, dok je sin Alessandro zadužen za poslovni dio. Talijanski brend nakita je u draguljarnici Malalan predstavio svoju tradiciju, ali i dvije nove, jedinstvene kolekcije nadahnute ženstvenošću i prirodnom ljepotom - Ton Joli Femme i Je T'aime. Kreativna direktorica svojim kreacijama pristupa instinktivno, s velikom dozom emocija koje bude osjećaje očaranosti i neodoljivosti, a upravo takav pristup u ženama izaziva dojam čiste perfekcije, elegancije i gracioznosti.

U kolekciji Ton Joli Femme se poludrago kamenje ahat i sedef stapaju u cvijet od ružičastoga zlata, obavijen listom bijelih i champagne dijamanata. Svilenkasti sjaj bijelog ahata sljubljuje se s lunarnom iridiscencijom sedefa kao da želi stvoriti zaštitnu auru oko žene. U izradi se zadržavaju nježne fasete reza Bon Ton, ekskluzivne kreacije Pasqualea Brunija. Unutar kolekcije Je T'aime očaranošću noćnim zvijezdama i ljepotama dnevnih cvjetova stvorena je Stelle in Fiore, kolekcija inspirirana plesom listova koji poput zvijezda padalica putuju najljepšim noćima, osvjetljujući svojom toplinom prvo dnevno svjetlo u proljetnim vrtovima. Contrarié zvijezda u cvijetu stvara svjetlo koje obavija i slobodno prelijeće preko kože u obliku ogrlica, narukvica, prstenja i naušnica. Bijelo zlato isprepleće se s bijelim i crnim dijamantima, dok je crveno zlato obasjano je bijelim i champagne dijamantima.

Cijene ovog luksuznog nakita kreću se od 1000 eura naviše, dok se vrijednost najskupljeg komada koji se trenutno može kupiti - izrađenog od vrijednog smaragda - broji u milijunskim iznosima. Najluksuznije ogrlice i prstenje ovog brenda već su nosile svjetske zvijezde poput Rihanne, Amal Clooney i Michelle Obama, a od sada su dostupne hrvatskim ljubiteljicama nakita.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar