Search

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita

U draguljarnici Malalan

Tekst: BURO.


Image: John Pavlish

Riječ je o talijanskom brendu Pasquale Bruni s tradicijom dugom 50 godina. Ovaj brend nakita jedan je od najpoznatijih u Italiji, a iznimno se ponose time što se i dalje radi o obiteljskom biznisu - uz Pasqualea, po kojem brend nosi ime, nakit dizajnira i izrađuje njegova kći Eugenii Bruni, dok je sin Alessandro zadužen za poslovni dio. Talijanski brend nakita je u draguljarnici Malalan predstavio svoju tradiciju, ali i dvije nove, jedinstvene kolekcije nadahnute ženstvenošću i prirodnom ljepotom - Ton Joli Femme i Je T'aime. Kreativna direktorica svojim kreacijama pristupa instinktivno, s velikom dozom emocija koje bude osjećaje očaranosti i neodoljivosti, a upravo takav pristup u ženama izaziva dojam čiste perfekcije, elegancije i gracioznosti.

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita (фото 1)

U kolekciji Ton Joli Femme se poludrago kamenje ahat i sedef stapaju u cvijet od ružičastoga zlata, obavijen listom bijelih i champagne dijamanata. Svilenkasti sjaj bijelog ahata sljubljuje se s lunarnom iridiscencijom sedefa kao da želi stvoriti zaštitnu auru oko žene. U izradi se zadržavaju nježne fasete reza Bon Ton, ekskluzivne kreacije Pasqualea Brunija. Unutar kolekcije Je T'aime očaranošću noćnim zvijezdama i ljepotama dnevnih cvjetova stvorena je Stelle in Fiore, kolekcija inspirirana plesom listova koji poput zvijezda padalica putuju najljepšim noćima, osvjetljujući svojom toplinom prvo dnevno svjetlo u proljetnim vrtovima. Contrarié zvijezda u cvijetu stvara svjetlo koje obavija i slobodno prelijeće preko kože u obliku ogrlica, narukvica, prstenja i naušnica. Bijelo zlato isprepleće se s bijelim i crnim dijamantima, dok je crveno zlato obasjano je bijelim i champagne dijamantima.

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita (фото 2)

Cijene ovog luksuznog nakita kreću se od 1000 eura naviše, dok se vrijednost najskupljeg komada koji se trenutno može kupiti - izrađenog od vrijednog smaragda - broji u milijunskim iznosima. Najluksuznije ogrlice i prstenje ovog brenda već su nosile svjetske zvijezde poput Rihanne, Amal Clooney i Michelle Obama, a od sada su dostupne hrvatskim ljubiteljicama nakita.

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita (фото 3)

Zagreb je postao bogatiji za još jednu luksuznu liniju nakita (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više