Search

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba

Novo ruho jedne od omiljenih adresa stylish Zagrepčanki

Tekst: D.D.


Image: PR

Vrhunske modne poslastice ponovno su dostupne na najpopularnijoj adresi za modne trendove - u novouređenoj Karla trgovini u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici. Ovog ljeta Karla trgovina je pažljivo obnovljena kako bi se savršeno uklopila u zgradu iz 19. stoljeća, a ujedno osigurala luksuzni ambijent modnim brendovima koje obožavaju fashionistice diljem svijeta.

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba (фото 1)

Jedna od prvih zagrebačkih Karla trgovina, ona smještena u staroj jezgri Donjeg grada, u Frankopanskoj ulici, pažljivo je obnovljena kako bi svojim kupcima ponudila luksuzan, a opet udoban ambijent za upoznavanje svjetskih modnih trendova. Nove kolekcije za sezonu jesen/zima stigle su u pravo vrijeme, u novouređenu trgovinu, koju je dizajnerski tim detaljno promislio te uklopio u centar Zagreba.

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba (фото 2)

Ideja vodilja se nametnula proučavajući povijest ulice i malo poznate činjenice da je nekada Frankopanskom tekao tuškanački potok uz koji je kolni put vodio prema Savi. Podovi su u sivim tonovima zemlje, a u prostoru dominira nježna, pastelna nijansa plave boje. Za oblogu zidova i motiv ptica inspiracija proizlazi iz pjesme Ive Robića "Golubovi", koji i danas prekrivaju zagrebačko nebo, dok se pri opremanju interijera poštovao se moto "manje je više". Nježni tonovi Deauville plave boje, fasetirana ogledala kao uvijek prisutan dašak art decoa te detalji od kristalnog stakla osvijetljeni toplim svjetlom - nenametljivo nose i predstavljaju jedinstvenu modnu priču koju Karla svake sezone ispočetka kreira odabirom luksuzne obuće i modnih dodataka svjetski poznatih brendova.

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba (фото 3)

I dalje ćete,u novoj kulisi Karla trgovine, pronalaziti najbogatiju ponudu obuće i asesoara modnih brendova See by Chloé, Tory Burch, Karl Lagerfeld, Loriblu, Fratelli Rosetti, Fabi, Coccinelle, Twinset i UGG te veliki izbor jakni s Marpel, Corty Bennett i Diego M potpisom. Posjetite preuređenu trgovinu na adresi Frankopanska 20, nazovite na brojeve (015629 641 ili 0916631663) ili na webshopu pogledajte dostupnost modela u našoj trgovini i uživajte u vrhunskim modnim poslasticama.

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba (фото 4)

Zavirite u luksuzni interijer preuređene trgovine Karla u centru Zagreba (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više