Search

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu

Smješten u hotelu Amelot de Bisseuil


Image: PR

Hotel Amelot de Bisseuil u srcu pariškog Le Maraisa bio je dom Beaumarchaisu, ondje su se održavali nevjerojatni tulumi i odsjedala poznata imena, a sada će u jednom njegovom dijelu kuća Chanel otvoriti svoj privremeni butik

Hotel Amelot de Bisseuil zaštićen je kao dio nacionalne baštine, pa su i u Chanelu odlučili biti tradicionalni. Prostor je ostavljen netaknut, goli zidovi presvučeni su tek staklom čime su iz Chanela htjeli naglasiti kako je važno sačuvati ponos i povijest tog mjesta. Pod je presvučen smolom koja nalikuje na zahrđali čelik što je zapravo uvid u renovacije koje se odvijaju na zidovima zgrade u unutarnjem dvorištu.

Uz takvo minimalističko okruženje, odjeća smještena na vješalicama savršeno dolazi do izražaja. Unutar dva prostora koji zajedno pokrivaju 164 m2 smještene su pret-a-porter kolekcije Chanela kao i njihove cipele. Autentičnost tog prostora očuvana kroz godine snažno utječe na promatrača. Kao šetnja kroz povijest, on nas podsjeća i na bezvremenske Chanel komade koji već dugi niz godina čuvaju ostavštinu Coco Chanel, a istovremeno su vrlo moderni i prenosivi na mlađe generacije. Hotel Amelot de Bisseuil zbog toga je jedno od najprikladnijih mjesta za izlaganje odjeće te legendarne modne kuće. 

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 1)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 2)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 3)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 4)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 5)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 6)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 7)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 8)

Zavirite u novi Chanel butik u pariškom Le Maraisu (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više