Search

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom

Olivia Palermo + Chelsea28

Image: Promo

Olivia Palermo i kompanija Nordstrom sklopili su jednogodišnju suradnju koja planira predstaviti četiri moderne i ženstvene kolekcije za brend Chelsea28

Idealna muza mnogih trendseterica Olivia Palermo pridružila se kreativnom timu kompanije Nordstrom i predstavila je prvu od četiri kolekcije koje su najavljene za brend Chelsea28. Poznata po besprijekornom ukusu, na prvi pogled jednostavna, ali uvijek zanimljiva i profinjena vješto kombinira jednostavne komade i oduševljava jer, Olivijin stil mnogima je inspiracija u svakodnevnom odijevanju. 

Prva kolekcija sastoji se od 32 artikla, a čine je klasični komadi koje bi svaka žena trebala imati u ormaru. Bijela košulja zanimljivog kroja, dugački prsluk u safari stilu, kratka jakna od tamnoplavog trapera, dugačka haljina s printom, cvjetni kombinezon nalik na kućno odijelo i culottes model hlača samo su neki od njih. Visoke tamnocrvene čizme od brušene kože komad su u koji vrijedi investirati ovog proljeća i idealno pristaju uz haljine još uvijek popularnog orijentalnog uzorka. Kolekcija je obuhvatila besprijekornu ženstvenu i chic estetiku klasičnih komada koji će se naći u prodaji 8. veljače, a pristupačne cijene će je učiniti još poželjnijom.

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom (фото 1)

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom (фото 2)

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom (фото 3)

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom (фото 4)

Zavirite u prvu kolekciju odjeće Olivije Palermo za Nordstrom (фото 5)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više