Search

Zbog nove Bottege Venete se veselimo jeseni ..i da, zelena će opet biti boja sezone

Zbog nove Bottege Venete se veselimo jeseni ..i da, zelena će opet biti boja sezone

Tekst: BURO.


Svijet odjednom izgleda kao da se ništa nije dogodilo. U planu je Tjedan visoke mode, pre-fall kolekcije stižu dan za danom, osjeća se uzbuđenje i šušur oko nove sezone koje već dugo nismo osjetili. Od svih kolekcija koje su nam pristigle u posljednjih desetak dana, pažnju nam je naravno privukla Bottega koja nastavlja u svom zacrtanom smjeru koji ih je učinio jednim od najrelevantnijih brendova današnjice.

Zbog nove Bottege Venete se veselimo jeseni ..i da, zelena će opet biti boja sezone (фото 1)

Znamo da vas zanimaju torbe i cipele kao najveći hitovi svake kolekcije koju Lee izbaci, ali krenimo od odjeće koju sam Lee naziva generičkim komadima. Poanta nije u promjeni siluete i namjeni odjeće, poanta je u izvedbi iste. Sve je podređeno detaljima koji čine razliku i zbog kojih večernja haljina sa srcolikim izrezom nije isti komad koji ćete vidjeti kod nor. brenda The Attico (znamo, imaju je svi ove sezone). Kolekciji se pristupalo s preciznošću couturea i to je upravo vidljivo u detaljima.

Zbog nove Bottege Venete se veselimo jeseni ..i da, zelena će opet biti boja sezone (фото 20)

Lee je u međuvremenu odveo Bottegu u smjeru koji ne uključuje klasične modne influencerice i njihove objave na Instagramu. Štoviše, brend je nestao s društvenih mreža i kao svoje ambasadore su uzeli umjetnike iz svih područja i to ljude s pedigreom. Skepta, Neneh Cherry, Roberto Bolle, Mark Leckey, Burna Boy, ASAP Rocky su ambasadori brenda koji se očigledno ne želi vezati uz trenutnu online histeriju koja guta komade i ispljune ih u roku od dva mjeseca.

Zbog nove Bottege Venete se veselimo jeseni ..i da, zelena će opet biti boja sezone (фото 21)

Dolazimo i do modnih dodataka od kojih se neki vežu na prijašnje uspješnice poput moćnih čizama s debelim džonom koje sada dolaze u svim bojama od zelene do navy plave. Tu su i sandale koje izgledaju kao igračka-opruga koja se omotava oko noge. Klompe-natikače su već obišle Instagram, kao i party sandale sa sitnim oblutcima u bojama koje će sigurno biti veliki hit, pogotovo u zelenoj boji koju Lee obožava. Što se torbi tiče, tu igru vodi model Mount o kojem smo pisali prije nekoliko dana. Dolazi u svim veličinama i mnogi joj predviđaju uspjeh kakav su doživjeli Casette i Puch modeli.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više