Search

Žene su se vratile!

Žene su se vratile!

Marina Rinaldi jesen/zima 2014./2015.

BURO.


Image: PR

Marina Rinaldi u kampanji jesen/zimu 2014./2015. ostaje vjerna svom osnovnom identitetu - zadovoljna, prirodna, sretna i samouvjerena žena, te je tome u čast već treću godinu za redom zadržan i glavni slogan koji nas uvodi u kampanju naziva "Žene su se vratile"

Revoluciju u inovativnosti i predstavljanju nove kolekcije doprinosi izbor četvero mladih i talentiranih studenata mode i dizajna sa Salford Universityja iz Manchestera. Oni su se kao kreativni direktori kampanje potrudili pronaći najbolji način prezentacije modela i modnih detalja, a rezultat koji su postigli je i više nego zapažen. Slike kampanje pozornost usmjeravaju na žensko tijelo i žensku figuru vodeći se zajedničkim stavom da je tijelo žene uvijek predivno. Osim slika kampanje dodatna ekspresija postigla se i kratkim zasebnim filmovima koji u cjelini tvore jednu vrlo uzbudljivu i životopisnu priču - sliku žene kakvima se u Marini Rinaldi nastoje približiti.

Marina Rinaldi

Cijela nadolazeća sezona svijeta Marine Rinaldi pruža ženi cjelovit odabir total looka - od odjeće do modnih dodataka, koji će se svojom praktičnošću i stilskom izvedbom pokazati kao idealni suputnik bilo da se radi o svakodnevnom životu ili putovanju. Posebnost u kolekciji je poigravanje kontrastima između muškog i ženskog, romantičnog i sportskog, strogih linija i oblina, te bogatstvu ali i vraćanju osnovnim linijama izrade modela.

Marina Rinaldi

Korištenje animal printa, tartan uzorka i geometrijskih linija u kolekciju unosi dašak nove interpretacije standardnih zimskih modela poput kaputa, jakni i vesta. Osim standardnih jesenskih boja poput sive, crne i neizostavne crvene, kolekcijom ove sezone dominiraju i pastelne boje, osobito u prijedlogu kombinacija za dnevni look.

Marina Rinaldi

Brend Marina Rinaldi veliku pozornost pridodaje proizvodnji modnih dodataka, pa je tako najfinija koža korištena u kolekciji izrađena u Italiji, a rukom obrađeni detalji i dalje su bezvremenska garancija udobnosti i nosivosti u svakoj prilici.

Kolekcija jesen/zima 2014./2015. dostupna je u Marina Rinaldi prodavaonicama u Zagrebu (Praška 8) i Splitu (Poljana Grgura Ninskoga 1).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više