Search

Zima u znaku romantično-boemskog stila

Zima u znaku romantično-boemskog stila

Kolekcija Noa Noa za zimu 2013.

Tekst: BURO.


Image: Sponzorirani članak

Noa Noa kolekcija za zimu 2013. istražuje svijet tradicionalne izrade i etničkih inspiracija. Šarena kolekcija u rustičnim materijalima, nadahnuta je putovanjima i buvljacima te pod utjecajem raznih svjetskih kultura donosi romantiku u odjeći koji će odgovarati svim ženama neovisno o njihovoj građi i stilu!

Ovi idealni zimski komadi izrađeni su od prirodnih materijala - pamuka, svile, viskoze, lana i kože, a dolaze u tamnoj zelenoj, zlaćanoj žutoj te ljubičastoj boji.

Noa Noa

Ime ove poznate danske modne kuće proizašlo je iz tahićanske riječi koja opisuje harmoniju i jednostavnost. Noa Noa već više od trideset godina oduševljava i nadahnjuje žene širom svijeta, a broji više od 180 dućana u 25 zemalja, od kojih je većina u skandinavskim zemljama - Njemačkoj, Nizozemskoj te Velikoj Britaniji. Sjedište kompanije je u Danskoj, u slikovitoj pokrajni Zealand, gdje se i rađaju nove ideje te stvara dizajn, dok je proizvodnja na Dalekom istoku. Iako je od samih početaka bio orijentiran na modernu ženu i isticanje njezine ženstvenosti, brend je danas prepoznatljiv upravo po svom romantično-boemskom stilu koje obožavaju fashionistice diljem svijeta.

Noa Noa

Noa Noa

Noa Noa

Noa Noa prodavaonicu možete pronaći u Arena centru i na stranici www.noanoa.hr

Leave a comment

više