Search

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka

Kolekcija za jesen/zimu 2017.


Image: Maja Kljaić

A'marie jesen/zima 2017. donosi udobne ogrtače od žakarda, haljine od viskoze s razigranim uzorcima i predimenzionirano pletivo

Nova kolekcija brenda A'marie donosi novitete na više razina. Dizajnerica Anamarija Brkić uvijek je kreirala za žene koje vole biti drugačije, a ne nužno upadljive, no ovaj put poigrala se s nešto drugačijim teksturama u dizajnu. Materijali koje koristi te načini na koje ih spaja sa svojim prepoznatljivim pročišćenim krojevima doveli su do jednog novog dojma. U kolekciji za jesen/zimu 2017. A'marie je spojila ležernost i nevjerojatnu posvećenost detaljima. Tako primjerice jednu od glavnih uloga ima upečatljiv žakard od kojeg su izrađeni voluminozni kaputi i ogrtači, zatim luksuzna Alpace vuna i baršun.

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 1)

Šuma, njezina bajkovitost i bogatstvo, bili su polazna misao cijele kolekcije - što je vidljivo u raznovrsnosti modela, spajanju suprotnosti i konačnom potpunom skladu. U trenutku je sve uvijek kako treba biti - opušteno, tijelu ugodno, intuitivno.

Nezamislivo je da u A'marie zimskoj kolekciji jedna od glavnih uloga ne pripadne pletivu, pa tako i ova obiluje neodoljivim toplim puloverima koji su kombinirani sa sjajnim nitima, tankom linijom tila na porubima, šljokicama ili su u dijelovima namjerno poderani. Kaputi, ogrtači i bunde dolaze u sada već klasičnim zagasitim A'marie nijansama - sivoj, tamno zelenoj, tamno plavoj, ali i nježnim tonovima, od vanilije i svijetlo sive do puderastih nijansi.

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 2)
Haljine od viskoze ukazuju na zaigranost kolekcije jer nose uzorke kao što su lisice i papige - na nježnoj podlozi, zbog čega ostaju neizmjerno elegantne i ženstvene. Košulja-haljina pojavljuje se kao jedan od primarnih modela, a odgovarat će svim ženama koje vole odjevne komade funkcionalne od jutra do večeri.

Doza sportskog stila, koji je uvijek bio prisutan u njezinim kolekcijama, vidljiva je u predimenzioniranim majicama s kapuljačom među kojima se posebno ističe ona u zagasito zelenoj metalik boji zanimljive teksture. Modele krase vunene resice te ovratnici od umjetnog krzna, a dizajnerica ne zaobilazi ni neopren od kojih čini svoje neodoljive volane na suknjama te moćne i netradicionalne jakne i kapute.

Za jesen/zimu 2017. brend A'marie najavljuje inovativan nakit s potpisom Si&Eter, izrađen od naočalnih leća, a za ovu suradnju donosi limitiranu kolekciju naušnica u obliku listova i tim oblikom iz prirode u potpunosti zaokružuje šumsku i novu toplu priču Anamarije Brkić. Cijela kolekcija bit će dostupna na poznatoj modnoj adresi, u Gundulićevoj ulici 19, u Zagrebu, te na webshopu Amarie-fashion.com.

Povodom predstavljanja ove kolekcije Anamarija Brkić lansira i ukrasne jastuke sa svojim potpisom. Njezina naklonjenost uređenju interijera nije novost te je svoj senzibilitet ovaj put preslikala na detalj za uređenje doma. Fotografije kampanje potpisuje Maja Kljaić, zaštitno lice je Asima Sefić (Midiken), za styling kose bio je zadužen Mijo Majhen, a grafički dizajn Martina Marinić, tekst Tina Bačić.

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 3)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 4)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 5)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 6)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 7)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 8)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 9)

Zimska kolekcija brenda A'marie spaja prirodu i nježnost trenutka (фото 10)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više